Afbeelding

Succes omruilen klantenkaart krijgt vervolg

Algemeen

Sint-Oedenrode - Bijna duizend mensen hebben afgelopen zondag de oude Rooi2000 spaarkaart omgeruild voor de Natuurlijk! Sint-Oedenrode klantenkaart. De omruilactie kan daarom als een daverend succes worden bestempeld. Het geeft ook aan dat het Rooise loyaliteitssysteem springlevend is. Door de grote drukte kon helaas niet iedereen geholpen worden, daarom is er aanstaande zondag een herkansing.

Het was voor de organisatie van tevoren moeilijk inschatten hoe druk het zou worden. Om 11.00 uur zat een team van vijf man klaar om de mensen te helpen met het omruilen van de oude naar de nieuwe pas. Tot 17.00 uur is constant doorgewerkt, want er bleef zich in de kleine tent een rij vormen. Voor sommige duurde het wachten te lang, anderen maakten van de gelegenheid gebruik om bij te buurten. Het was een gezellige boel, maar eerlijk is eerlijk, de wachttijd had volgens de organisatie korter moeten zijn. Vandaar dat er een herkansing komt.

Zondag wederom 100 punten cadeau
Aanstaande zondag staat tijdens de koopzondag op het Kerkplein weer een team paraat om de oude Rooi2000 spaarkaart om te ruilen voor een nieuwe klantenkaart. Net als afgelopen zondag krijgt iedere klant 100 punten cadeau. De oude spaarkaart blijft – evenals de cadeaukaart - bij alle winkels nog geldig t/m kerst. Daarna zijn ze alleen nog in te leveren, te ruilen én te verzilveren via de servicepunten Roxs Elektro en You! Fashion for Women. Dat kan nog tot het eind van 2017. Bij het omruilen van de kaart worden de punten mee overgezet, zodat die behouden blijven.

Natuurlijk! Sint-Oedenrode app
Wat zondag opviel was dat veel mensen de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode al in de telefoon hebben staan. Daarnaast is de app bij veel nieuwe gebruikers op die dag geïnstalleerd. Vooral omdat de Natuurlijk! Sint-Oedenrode klantenkaart in de app geïntegreerd kan worden. Wanneer iemand een klantenkaart aanvraagt kan deze met de app ingescand worden. Zo kan men ook via de app bij de deelnemende winkels sparen. Een spaarder kan met de pas én met de app sparen, maar het kan ook verdeeld worden over twee personen. Veel stellen sparen op deze manier samen. Dan gaat het sparen sneller!
De app is te downloaden via de App Store voor Apple toestellen en via de Play Store voor Android toestellen. In de app staat het Rooise nieuws, een evenementenkalender, wandel- en fietsroutes, alle winkels en horeca en nu dus ook de klantenkaart optie. Daarnaast is onlangs een nieuwsflash toegevoegd. Wilt u bij groot Roois nieuws een melding krijgen? Dan kunt u dat aangeven.