Afbeelding

"Lekker kneuterig, daar houden wij van"

Cultuur

Sint-Oedenrode - Bij het huis van de familie Guntlisbergen is het aankomend weekend al kerstmis. Voor de tweede keer op rij houden zij daar dit jaar een brocante kerstmarkt.

John Guntlisbergen is meubelmaker van beroep. Dat heeft hij zichzelf aangeleerd. "Ik vind het fantastisch om van niets iets te maken", zegt de meubelmaker.
Sinds twee jaar woont hij samen met zijn vrouw en kinderen aan de Villenbraken. Wegens het grote succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt gehouden in de woonboerderij. In het prachtige atelier, dat John volledig heeft omgetoverd, zijn onder andere landelijke meubels, kerstcadeautjes, tussen, sieraden, lampen en kunstwerkjes te vinden. "De kerstmarkt heeft een landelijke sfeer. Lekker kneuterig, daar houden wij van. Op een positieve manier en niet dat massale wat je op de woonboulevard vindt. Het zijn allemaal unieke stukjes dus hartstikke leuk om cadeau te geven."

De kerstmarkt vindt plaats op 17 en 18 december aan de Villenbraken nummer vijf. De markt duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. "Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee, gluhwein en wat lekkers", zegt John.