KV Nijnsel deelt tevreden punten

Sint-Oedenrode - Op de vroege zondagmorgen stond Nijnsel klaar in De Streepen voor de wedstrijd tegen Klimop. Deze ploeg uit het Gelderse Millingen a/d Rijn staat momenteel in de top-3 van deze competitie.

Nijnsel begon de wedstrijd wat slapjes en stond al snel op een 0-3 achterstand en deze liep zelfs uit naar 2 tegen 7. Na een time-out van coach v.d. Wittenboer kwamen ze beter in het spel en dat bracht de wedstrijd in evenwicht. Nijnsel ging de rust in met 4-8. In de tweede helft kreeg de thuisploeg al snel een vrije worp toegekend, dit was het begin van een sterke fase van Nijnsel. Joyce van Kessel verzilverde deze vrije worp en schoot daarna ook nog van afstand raak. Het waren twee knappe doelpunten van Dimphy Goverde en Selly van Roosmalen die de stand gelijk brachten. Het laatste kwartier was zenuwslopend, voor beide ploegen maar ook het publiek leefde enorm mee. Nijnsel werkte hard om het punt niet af te hoeven geven, maar kwam toch nog twee maal op achterstand. Weer was Dimphy Goverde die met een fraai afstandsschot de stand op 10-10 zette en direct daarna het veld moest verlaten vanwege een enkelblessure. Hierdoor kwam Nijnsel de laatste minuut met een man minder te staan. Nijnsel volbracht haar taak en mocht terecht tevreden zijn met het gelijke spel.