Rooi pakt belangrijke punten

Sint-Oedenrode - Rooi speelde deze wedstrijd tegen Avanti en wist dat dit een spannende wedstrijd ging worden waar alles gegeven moest worden. Toch was het Avanti die de korf als eerste raakte en pakte zo de voorsprong. Maar door een mooie doorloopbal en een goed afgemaakte vrije worp, kwamen de dames uit Rooi voor te staan.

Toch bleef het een jojo wedstrijd, waarbij er om en om gescoord werd. Er werd uiteindelijk de rust ingegaan met 7-7.

In de rust werd gezegd dat de felheid goed was en zo moest blijven, maar de kansen moesten afgemaakt worden. Ook moest de vrije ruimte opgezocht worden om zo te gaan scoren. En dit hielp. Binnen tien minuten wist rooi in de tweede helft maar liefst vijf keer te scoren waardoor de stand op 7-12 kwam. Dit was positief voor de meiden. Het grote doel was om dit nu ook goed uit te spelen en het gat uit te gaan breiden. Door vooral goed de rust te bewaren wist Rooi dit goed uit te spelen en zo een mooie uitslag neer te zetten van 11-16! Deze punten zijn erg belangrijk voor Rooi en ook zeker verdiend! Volgende week speelt Rooi om 16:40 in de Sporthal de Dioscuren in Schijndel! Hopelijk tot dan