Odisco wint dankzij goed spel

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag speelde Odisco 1 thuis tegen Tovido 1. Een lastige tegenstander bleek uit eerdere seizoenen. Maar als Odisco het niveau van de laatste weken kon halen zou ook deze wedstrijd gewoon gewonnen moeten worden.

Odisco begon slap aan de wedstrijd en leek nog niet wakker te zijn. Dit resulteerde in een snelle 0-2 achterstand. Odisco kreeg kansjes maar beloonde zichzelf niet en verdedigend was het allemaal niet gretig genoeg. Na 4 minuten was het dan ook 1-3. Odisco werd hierdoor wakker geschud en speelde de laatste 20 minuten van de eerste helft scherp en goed. Zo kon er gerust worden met een 10-5 voorsprong.

In de rust werd de dames verteld de laatste 20 minuten door te trekken om zo de wedstrijd snel naar zich toe te trekken.

De 1e 10 minuten na de rust waren de dames gretig en werd het 12-5. Hierna wisten de dames dat de wedstrijd binnen was en ging onbewust het tempo omlaag. Ook de gretigheid en concentratie zakte wat weg in de verdediging. Zo kon Tovido de laatste 20 minuten bijblijven, maar kwam de winst nooit meer in gevaar. Eindstand 14-9

Odisco speelde vandaag 20 minuten goed en wist daardoor de wedstrijd voor rust al te beslissen. Helaas kon de ploeg dit niveau de 2e helft niet vasthouden. Volgende week speelt Odisco uit in Veghel om 10.00 uur tegen De Kangeroe 1.