Afbeelding

Topdrukte bij omruilen klantenkaart

Algemeen

Sint-Oedenrode - Vanaf vandaag vervalt de verouderde Rooi2000 spaarkaart. In plaats daarvan komt de Natuurlijk! Sint-Oedenrode klantenkaart. Om 11 uur ging de omruiltent op het Kerkplein open en direct vormde zich een lange rij. Die rij is nog maar amper geslonken. 

Het was even wennen voor het team. Laptop aansluiten, even kijken hoe de scanner werkt en wat te doen met de oude pas? Al snel verliep het allemaal op rolletjes en werden de mensen steeds sneller geholpen. Toch duurde het wachten wel even, maar ondertussen werd in de rij gezellig 'bijgebuurt' en kreeg men uitleg over het installeren van de app Natuurlijk! Sint-Oedenrode. Het is vanaf vandaag namelijk ook mogelijk om via de app te sparen. Altijd handig voor de mensen die het pasje niet overal mee naar toe willen nemen, maar wel de telefoon in de broekzak hebben.

Vandaag krijgen mensen die de pas omruilen 100 punten cadeau, een geste van Rooi2000, die het omruilen in banen leidt. Tot en met 17 uur is het mogelijk om de pas om te ruilen. Vanaf morgen kan dat ook bij de deelnemende winkels, maar vooral bij de servicepunten Roxs Electro en You! Fashion for Women. Oh ja, niet geheel onbelangrijk om te vermelden; de oude punten blijven behouden!

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding