Afbeelding

Kerstmuziek, musical en dans in Veghel en Rooi

Cultuur

Sint-Oedenrode / Veghel - Kerst is de tijd van samen zijn en samen genieten in een mooie en fijne sfeer. Natuurlijk hoort daar muziek bij en mooie optredens. De jonge talenten van Phoenix Cultuur geven kerstconcerten, musical- en danspresentaties in Sint-Oedenrode en Veghel.

Zondag 18 december is het kerstfeest bij de IJsbaan in de Proeffabriek op de Noordkade in Veghel. Tijdens het schaatsen en op het terras onder het genot van de warme chocomelk, kan iedereen genieten van verschillende optredens muziek, musical en dans. Leerlingen gitaar, fluit, viool, zang, moderne dans, trompet en musical treden op tussen 13.30 en 17.00 uur.

Vrijdag 23 december is er in Mariëndael Sint-Oedenrode een sfeervol kerstconcert. Leerlingen piano, fluit, klarinet en nog meer instrumenten laten van zich horen. Een mooi moment om de kerstvakantie in te luiden en al helemaal in kerstsfeer te komen. Iedereen is om 17.30 uur van harte welkom in de theaterzaal van Mariëndael.

Op www.phoenixcultuur.nl vindt men meer informatie over Phoenix Cultuur. Voor vragen en/of aanmeldingen: info@phoenixcultuur.nl of 0413-782010.