Afbeelding

Auto Christiano voor nieuwe auto's én oldtimers

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Christian van Auto Christiano is een gevestigde naam op bedrijventerrein de Kampen. Jaar en dag verkoopt en onderhoud hij daar verschillende auto's. Volgend jaar bestaat zijn eigen zaak vijfentwintig jaar waarvan hij er al weer vijftien jaar op de Kampen zit.

Liefhebbers van Italiaanse auto's zijn bij Christian aan het juiste adres. Merken als Alfa Romeo, Fiat, Landrover en Lancia zijn te vinden in de showroom op de Kampen. Bij Auto Christiano worden er zowel nieuwe als auto's als oldtimers verkocht. Christian knapt deze op en blaast een een nieuw leven in.  
Dat zie ik ook aan de auto's die in de showroom en in de garage staan. Met veel enthousiasme vertelt Christian wat hij er allemaal aan versleuteld heeft. "Het kopen van een oldtimer wordt tegenwoordig gezien als een investering, ze worden steeds meer waard. Dat zien we ook op de autobeurzen," aldus de ondernemer.

Auto Christiano is een officieel Magneti Marelli checkstar punt. Christiano levert naast originele delen ook onderdelen van fabrikanten die produceren voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Tijdens de winterdagen heeft het bedrijf een mooie actie. Maak nu een afspraak voor een wintercheck en krijg een gratis powerbank om je elektrische apparaten op te laden. Zo ben je altijd en overal bereikbaar!