Tuldania maatje te groot voor KV Nijnsel

Sint-Oedenrode - Met twee gelijke spelen in deze zaalcompetitie werd het tijd om de punten te bemachtigen tijdens de uit-wedstrijd tegen Tuldania. Ondanks dat deze ploeg uit Diessen de laatste plaats op de ranglijst bezette, wist Nijnsel dat hen een lastige pot te wachten stond. En hoewel op iedere aanval een verdedigend antwoord te vinden is, vond Nijnsel deze te laat.

De zon ging alweer bijna onder en toch leek Nijnsel nog niet wakker. Een fout in de verdediging zorgde in no-time voor de 1-0 op het scorenbord. Direct herpakte Nijnsel zich en creëerde mooi aanvallen met veel schoten op doel. Echter waren het alleen Sandra Verhagen en Kelly van Kessel die in de eerste helft raakten. De thuisploeg was snel en het schot soepel en zuiver, waardoor er met een flinke achterstand gerust werd (9-2).

In de volgende 30 minuten lukte het Nijnsel beter om de aanvallen van Tuldania te belemmeren en zelf te scoren. Maar met een gelijk aantal doelpunten in de tweede helft kon het gat onmogelijk nog gedicht worden. Met 14 tegen 7 moesten zij van plaats ruilen met Tuldania in het klassement.