Henny van Osch van TVE won afgelopen keer de titel.
Henny van Osch van TVE won afgelopen keer de titel.

Aanmelden 'Ondernemer van het Jaar' gestart

Zakelijk

Sint-Oedenrode - De verkiezing 'Ondernemer van het Jaar' wordt om de twee jaar in Sint-Oedenrode gehouden. De eerstvolgende verkiezingsavond wordt gehouden op 20 mei in de vernieuwde zaal van De Beckart. Net als de voorgaande keren ligt de organisatie in handen van de Serviceclub. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Henny van Osch van TVE Reclameproducties was in 2015 de trotse winnaar van de prijs. Wie volgt hem op? Dat is de grote vraag. Dit keer zijn er twee categorieën; business-to-business en business-to-consumer. Het is moeilijk om ondernemers te vergelijken, vandaar dat er nu twee categorieën zijn bepaald.
Studenten van Avance Hogeschool gaan de deelnemers met een vragenlijst opzoeken om zo een goed beeld te vormen van de onderneming. Een buitendorpse jury van drie personen zal uiteindelijk het oordeel vellen.
Wilt u zichzelf aanmelden of wilt u een (andere) ondernemer aanmelden die volgens u de titel verdiend? Stuur dan een mail naar info@VOVHJrooi.nl of bel met Bart van Gerwen, 06-54310076. Het aanmelden kan tot 23 december 2016.