Afbeelding

Ontmoeting met koningin Máxima

Human Interest

Sint-Oedenrode - Marie-Louise Holl, van Holl Klompen uit Nijnsel, mocht vorige week dinsdag onze eigen Koningin Máxima ontmoeten. Een bijzondere ontmoeting. "Tsja, dat gebeurt niet iedere dag hé."

Waarom Marie-Louise uitgekozen is? "Omdat ik ambassadeur ben van de Growth Engine Ambassador Program werd ik door Google uitgekozen om deel te nemen aan deze dag. Google ziet mij als een voorbeeld en dus hebben ze mij uitgenodigd. Bij ons bedrijf zijn wij ontzettend actief online en natuurlijk met social media. Sinds 2012 ben ik daarom ambassadeur en heb ik regelmatig contact met Google. Deze zomer ben ik nog op het hoofdkantoor in Dublin geweest."

Dinsdag 22 november was het eindelijk zo ver. Marie-Louise mocht samen met nog acht anderen naar Enschede komen om te vertellen over haar eigen ervaringen en om workshops te volgen. Dat was natuurlijk best een beetje spannend. "Samen met de acht andere kleine MKB'ers mochten we uitleggen wie we zijn en wat online betekent voor ons," vertelt de onderneemster. "We hebben een onwijs knappe koningin. Ze was oprecht geïnteresseerd en ze heeft zeker kennis van zaken. Dat merkte ik vooral omdat ze doorvroeg. Het was een bijzondere dag voor ons allemaal. We hebben rustig met de Koningin mogen kletsen, en tsja, dat gebeurt niet iedere dag hé. Deze dag zal ik niet snel meer vergeten."