Afbeelding

Jongens B1 MHC Sint-Oedenrode kampioen

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag werd jongens B1 van MHC Sint-Oedenrode kampioen. Zaterdag verloor het team weliswaar de laatste competitiewedstrijd met 2-1 van Uden B1 maar door verlies van directe concurrent DES uit Kaatsheuvel tegen Geel Zwart uit Veghel knalden de champagnekurken toch.

Daarmee kwam een mooi einde aan een knotsgekke competitie waar iedereen aan elkaar gewaagd was. Het verschil tussen nummer 1 en 5 is uiteindelijk slechts 2 punten. Na een aantal tweede plaatsen is dit een mooie beloning voor het harde werken van het team. Met een knipoog werd na afloop de link naar Meierijstad meteen gelegd: een mooi staaltje samenwerking tussen de toekomstige dorpsgenoten.

Het kampioensteam met van links naar rechts: Thijn Verschuijten, Jan van Boxmeer, Didier van Lieshout, Jop Verbunt, Jurre Mutsaarts, Joep vd Vleuten, Tijmen de Brouwer, Luuk van Oirschot, Max van Tilborg, Tim van de Wijdeven, Tomas van Dijk, Hugo Voets (liggend) Teun van den Eshof en Cas Hendriks (boven op de goal)