De Sint zorgde voor aardig wat bekijks
De Sint zorgde voor aardig wat bekijks

Sint vaste klant bij Optiek Moonen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Sinterklaas is weer in het land en op zijn leeftijd kan hij toch echt niet meer zonder leesbril. Om die reden bracht hij afgelopen zondagmiddag een bezoek aan Optiek Moonen aan de Heuvel. Aan hen de eer een passend model voor de goedheiligman te verzorgen. De keuze is gevallen op een tijdloos exemplaar, een prachtige gouden bril.

Om het feest compleet te maken zorgde blaaskapel HZZ voor wat muzikale begeleiding. Er werd door alle aanwezigen, groot en klein, enthousiast gezongen en gesprongen en de Sint was zichtbaar onder de indruk. De uitnodiging voor het jaarlijkse Sinterklaasconcert, wat die middag in café het Kofferen zou plaatsvinden, kon hij toen natuurlijk niet meer afslaan.

Sinterklaas is zeer tevreden met zijn nieuwe bril. Nu kan hij weer duidelijk lezen wat er allemaal over de kinderen staat geschreven in zijn grote boek en ook de tekeningen die zij voor hem gemaakt hebben zijn voor hem weer glashelder te bewonderen. Volgend jaar komt hij tijdens zijn verblijf in Nederland zeker even terug voor een gratis oogmeting bij Optiek Moonen.

Afbeelding
Afbeelding