Afbeelding

Mathieu Dirven Dirven Koffieconcert in Kasteel Henkenshage

Algemeen

Sint-Oedenrode Met als motto: 'Meester- Gezel' zullen Jef Geerinckx, Ruud Bouman en Jo Hennen; drie docenten van Phoenix Cultuur (muziekschool Rooi-Veghel- Schijndel) musiceren samen met gevorderde talentvolle leerlingen in Kasteel Henkenshage in Sint- Oedenrode. Organisatie: Cultureel Platform en Roois Cultuur Contact i.s.m. Phoenix Cultuur

Dwarsfluitdocent Jef Geerinckx zal een optreden verzorgen met zijn fluitensemble 'Flutonic':

Al jaren bouwt ensemble "Flutonic" aan een zeer divers repertoire, dat niet alleen bestaat uit veel mooie en bekende klassieke melodieën, maar waarin ook de solistische capaciteit van de spelers goed naar voren komen. Deze keer willen zij u op een heus muzikaal sprookje trakteren.

Juliette van Hoorn en Aurelie Alards-Bogaerts (beiden fluitisten uit het ensemble) laten hun bijzondere kwaliteiten ook horen in het meer solistische repertoire. Daniël van Rooij (altsaxofoon, leerling van Jo Hennen) is inmiddels ook geen onbekende meer in deze serie en laat graag horen wat hij voor nieuws in petto heeft.

Voor de gelegenheid heeft Ruud Bouwman ook nog een speciale 'gast'-muzikant uit ons buurland België weten binnen te halen. Guy Woestenburg (Euphonium) is een 19-jarige topmuzikant die onlangs landskampioen werd in 'Sonatina', een speciale wedstrijd voor geselecteerde solisten uit de amateurwereld in België.

De pianobegeleiding is deze middag geheel in handen van docent Ruud Bouman (Phoenix Cultuur).                                                

Dit 'Meester- Gezel' concert belooft weer een erg gevarieerd optreden te worden van talentvolle muzikanten en ensemble o.l.v. docenten van Phoenix Cultuur. Entree: € 7,50 (koffie – thee inbegrepen) kinderen en jeugd tot 18 jaar € 3,00 Reserveren: cultureelplatform@kpnmail.nl