Afbeelding

Popkoor Novelty houdt open repetitie

Cultuur

Sint-Oedenrode - Nog maar net heeft Popkoor Novelty 'De Versiertour 2016' achter de rug. Een gevarieerde en succesvolle show die iedere keer volle zalen trok. Nu er weer tijd is voor nieuwe projecten is er ook weer ruimte voor nieuwe zangers, zangeressen én een drummer. Popkoor Novelty uit Sint-Oedenrode houdt daarom een open repetitie op dinsdag 29 november om 20.00 uur.

Popkoor Novelty is een gemengd koor van ongeveer 42 leden en staat onder leiding van dirigent Peter van Beijnum. De afgelopen anderhalf jaar is er een ledenstop geweest.om zodoende  met een vaste groep  leden te kunnen toewerken naar de grootse show; 'De Versiertour 2016'. Nu deze succesvol is afgerond heeft het koor ruimte voor nieuwe leden.
Bassen, tenoren en alten zijn vooral gewenst om alle stempartijen evenwichtig te kunnen aanvullen. Daarom vindt er een open repetitie plaats zodat iedereen kan komen kijken en vooral sfeer proeven bij dit swingende popkoor. Even zeker weten dat het niet saai en suf is bij dit koor…(want dat is het zeker niet! ) Daarnaast zoekt het koor een drummer voor hun eigen combo. Voor drummers begint de open repetitie op dinsdag 29 november al vanaf 19.00 uur. Drumstel is eventueel aanwezig.
Popkoor Novelty heeft leden uit de hele regio maar vooral uit Sint-Oedenrode en Son. Iedere dinsdagavond wordt er gerepeteerd van 20.00-22.15 uur, met uitzondering van de schoolvakanties, in De Beurs, Heuvel 44 in Sint-Oedenrode. Maandelijks vindt er een repetitie plaats met het eigen combo. Het repertoire is gevarieerd en bestaat o.a. uit muziek van Nickelback, Claudia de Breij, Avicii, Kensington en Ed Sheeran.

Je bent van harte welkom op dinsdag 29 november bij de open repetitie van Popkoor Novelty, geheel vrijblijvend. Kom luisteren, kijken, misschien al voorzichtig mee neuriën of zelfs al meezingen. Het is in ieder geval dé gelegenheid om sfeer te proeven. Wil je meer informatie? Kijk dan op www.popkoornovelty.nl, facebook, stuur een mailtje aan pr@popkoornovelty.nl of bel 06-13922775.