Afbeelding

Rooienaren helpen elkaar

Verenigingen

Sint-Oedenrode – Rooienaren helpen elkaar. Dat is vanmiddag weer eens onderstreept. De Stichting Kapel van de Heilige Martinus deelde cheques uit aan enkele goede doelen. Maar er kwam niet alleen een fikse bijdrage vanuit de Stichting.

Een delegatie van Welzijn de Meierij was uitgenodigd, evenals leden van dansvereniging Sunrise. Zij kregen een aantal mooie cheques aangeboden. Welzijn de Meierij is dit jaar gestart met de Eropuit-bus. Een bus die met ouderen op stap gaat, die weinig  of niet buiten Sint-Oedenrode komen. Om ook de chauffeurs en vrijwilligers op die dagen van drinken en eten te kunnen voorzien, kregen zij een bedrag van 500 euro toebedeeld.
Dansvereniging Sunrise heeft voor drie gardeteams nieuwe jassen nodig om de winter mee in te gaan. Dat is voor een dorpsclub een forse besteding die (bijna) niet op te brengen is. Tinus Kluijtmans maakte de dames van Sunrise dan ook erg blij met de cheque van 1250 euro. Dat was echter nog niet alles. De Kiwanis-afdeling van Sint-Oedenrode schonk ook nog eens 250 euro en daar deed het bedrijf Van Berkel-groep een flinke schep van 500 euro bovenop.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding