Afbeelding

Gevarieerde kunst Zaken- & Bestuurscentrum

Cultuur

Sint-Oedenrode - HavemanKunst is er wederom in geslaagd een gevarieerd aanbod van schilderijen en beelden te exposeren in het Zaken- & Bestuurscentrum te Sint-Oedenrode.

Deze keer staat een viertal kunstenaars garant voor een expositie. Zo maakt Betsie Rumen uit Rosmalen gebruik van het unieke zelfdrogende tweecomponentenklei. Ze maakt beelden en wandsculpturen van groot tot klein, figuratief geabstraheerd met een portie humor.
Marijke Traast-Bos uit Vollenhove exposeert met monoprinten en schilderijen. Jeanne Schoorl komt uit Helmond en heeft inmiddels regionaal veel geëxposeerd. Zij heeft bij diverse kunstenaars teken- en schilderlessen gevolgd en werkt momenteel het liefst met acrylverf op linnen. De in Maaseik (België) wonende Linda Dammann complementeert het viertal kunstenaars. Ook haar voorkeur gaat uit naar acrylverf welke ze veelal combineert met diverse materialen zodat er diepte in haar werk ontstaat.
Lucie Bax en Caroline Bolder van het Zaken- en Bestuurscentrum zijn in ieder geval weer zeer enthousiast. "Weer een prachtige inrichting van ons centrum met de mogelijkheid kennis te maken met bijzondere en gezellige mensen tijdens de Meet&Greet. Iedere keer weer een feestje om dit met HavemanKunst te organiseren. We hopen dat er veel mensen naar de opening komen", vertellen ze.

Tijdens de Meet&Greet op vrijdag 18 november aanstaande zijn de kunstenaars dan ook zelf aanwezig en leiden de bezoekers met veel genoegen langs de kunstwerken.