Afbeelding

Tip van de Prins: Resumé

Cultuur

De laatste tip alweer. Een extra aanwijzing waar ze vandaan komen wellicht. D'n hei zou de Sonse hei kunnen zijn, de Vlaghei of d'n Heikant misschien maar waar je vandaan komt als je uit d'n mast komt. Geen idee?! Is het er een van Van der Heiden of wordt met mast veevoer bedoeld. Je hoopt toch niet dat ze met eikels geassocieerd kunnen worden. Dat gaat helemaal in tegen hetgeen je van een nieuw koppel verwacht.

Tip 11: Ze komme uut d'n hei of uut d'n mast

Nog efkes alles op een rijtje. De kleuren van Papgat staan de Neije Prins en Adjudant goed, ze gaan gère van bil en bespeulen bekant alles. Ze hebben iets gemeen met tukkers en zijn vaak blauw, blauw, blauw. Misschien dat ze daarom een koie zomer hebben gehad? Zo achter elkaar klinkt dat als een heel wild duo dit jaar maar ze gaan ook carnaval vieren met jong en oud, hebben ervaring want ze zijn het al ooit geweest en samen zijn ze sterk spul! Met een dosis sterallures erbij die ze schijnen te hebben, gaat het vast weer helemaal goedkomen het komende carnavalsseizoen.

Nog een paar dagen en dan weten we het. Wie komen er uut d'n hei of uut d'n mast gesprongen op het podium in De Beurs tijdens het 11-11-bal a.s. zaterdag. Dat wil je toch niet missen? Daar moet je bij zijn geweest!

Puzzel 11:

Zoals beloofd de bonuspuzzel met de bonustip. Vul de gevonden woorden uit de voorgaande puzzels hieronder in op de juiste regel en in de dikgedrukte kolom ontstaat een extra tip die jullie de goede richting in kan gaan wijzen.

Zaterdag 12 november a.s. tijdens het 11-11-bal kunnen we dan eindelijk gaan zien of de jagers dit jaar mis of raak hebben geschoten? Weet jij wie de Neije Prins en zijn adjudant gaan worden? Insturen kan nog steeds. Stuur een berichtje aan de voorzitter van de Prinskeuzecommissie Gerard van de Koevering: vdkoevering@kpnmail.nl. Bent u de eerste die beide namen correct inlevert, dan ontvangt u van het nieuwe koppel een geweldig aandenken.