Afbeelding

Wijnactie Hospice Dommelrode

Algemeen

Sint-Oedenrode - In het Hospice Dommelrode zorgt een grote groep vrijwilligers ervoor dat bewoners de laatste periode van hun leven in alle rust en goed verzorgd kunnen doorbrengen. De Stichting Vrienden van Hospice Dommelrode ondersteunt het Hospice financieel maar er zijn nog veel giften nodig om dit allemaal in stand te houden. Om het hospice financieel te ondersteunen is er een wijnactie bedacht.

Met de komende feestdagen in het vooruitzicht heeft de stichting in nauwe samenwerking met wijnhandel KE Trading een aantal heerlijke Zuid Afrikaanse wijnen geselecteerd. Dit mooie cadeau kunt u gebruiken voor uzelf, uw zakenrelaties, verjaardagen, recepties of andere speciale momenten zoals Kerst en Nieuwjaar.

De opbrengst gaat in zijn geheel minus de inkoop naar hospice Dommelrode. Met deze opbrengst krijgt de Stichting Vrienden van Hospice  Dommelrode extra financiele steun waarmee we veel goeds kunnen doen. Het bestellen van de wijnen gaat eenvoudig via onderstaande website. Op deze website vindt  u ook alle informatie over de beschikbare wijnen en kunt u nog kiezen voor een leuke cadeauverpakking. Na bestelling worden de producten bij u thuis bezorgd. www.mijnwebwinkel.nl/winkel/wineforcharity 

Elke stem telt!
Evenals vorig  jaar neemt het hospice deel aan de actie Hart voor Elkaar van de Rabobank. We hebben toen veel stemmen mogen ontvangen, en hopen ook dit jaar weer op uw stem. Uw steun is nog steeds nodig om een gezond financieel fundament te vormen. Verder hebben we een wensenlijstje om het verblijf van onze bewoners nog meer te veraangenamen. Elk lid van de Rabobank mag maximaal vijf stemmen uitbrengen, twee per vereniging of stichting.

U kunt stemmen vanaf 1 november tot 13 november op de volgende: www.mijnbankenik.nl/hvdm/hart-voor-elkaar