Er komt een eind aan dit aangezicht
Er komt een eind aan dit aangezicht

Kombi bouwmaterialen realiseert nieuw onderkomen

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Kombi bouwmaterialen Sint-Oedenrode is gestart met de realisatie van een nieuw onderkomen aan de Sonseweg. Op de plek waar al sinds mensheugenis bouwmaterialen te koop zijn, komt in fases een nieuw complex te staan. Net voor carnaval zal fase 1 voltooid zijn.

De plannen om een nieuw kantoor met showroom en magazijn te plaatsen zijn al ongeveer tien jaar oud. Nu gaat het er dan eindelijk van komen. Eigenaar Ivo van Beuningen vertelt over de bouw. "Het kan donderdag even een raar gezicht zijn, want dan wordt het kantoor en het oudste gedeelte van de opslag plat gegooid. We gaan dan aan de slag met fase 1 van de opbouw. Voor carnaval verhuizen we een deel over en starten we met fase 2. In totaal heeft het gebouw straks een oppervlakte van veertig bij vijfenzestig meter."
Ondertussen blijft Kombi bouwmaterialen Sint-Oedenrode gewoon geopend. Er is vijftig meter verderop een nieuwe inrit gerealiseerd als voorlopige entree. "Het brengt wat aanpassingen met zich mee, maar we zijn voor onze klanten gewoon bereikbaar", stelt de eigenaar gerust.
In 1999 nam Kombi het bedrijf over van Van Erp, zoals de zaak in de volksmond nog wel eens genoemd wordt. Mensen rijden er blind naar toe. Voor Kombi één van de redenen om niet te verhuizen. Als het nieuwe gebouw later volgend jaar in zijn geheel klaar is dan heeft Kombi bouwmaterialen Sint-Oedenrode alles onder één dak.

Afbeelding