Afbeelding

Rooise dierenwinkels gaan samen

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Sint-Oedenrode heeft al sinds jaar en dag twee dierenspeciaalzaken, maar daar komt verandering in. De eigenaar van 'de Borchmolen' heeft namelijk Pets & Co Totalpetshop aan de Streepenstraat overgenomen. In dat pand worden de twee winkels samengevoegd onder de nieuwe naam Pets & Co 'de Borchmolen'.

Vanaf 1 november heten Rianne van Rooij (De Borchmolen) en Ellis van Acht (Totalpetshop) de klanten daar welkom. Samen gaan zij de winkel draaien. De zaak zal een nieuwe indeling krijgen, omdat er bepaalde productgroepen bijkomen. Zo wordt er een flink aantal meters beschikbaar gesteld voor professionele hengelsport producten, al jaren een specialiteit van 'de Borchmolen'. Voor dat het zover is, kunnen klanten voor hengelsport producten op dinsdag en zaterdag t/m 25 november terecht op het oude vertrouwde adres aan de Borchmolendijk. Voor al de andere dierenbenodigdheden zijn de klanten alle dagen welkom aan de Streepenstraat. Cadeaubonnen van De Borchmolen zijn ook op het nieuwe adres in te leveren.

Ellis van Acht neemt over enkele weken afscheid van de zaak. Ze vertelt dat ze andere toekomstplannen heeft en wenst Rianne veel succes met het voortzetten van de dierenspeciaalzaak aan de Streepenstraat 2. "Ik wil alle klanten bedanken voor het gestelde vertrouwen in Totalpetshop de afgelopen drie jaar. Ook namens Riet en Esther, dank je wel!"


Afbeelding