Afbeelding

Veldslag waterpolodames Argo tegen

Sport

Sint-Oedenrode - Ook de scheidsrechters wisten afgelopen zaterdag niet meer hoe te fluiten in de wedstrijd tussen de waterpolodames van Argo (3e) en Hellas Glana (laatste) in Sittard.

De wedstrijd ontaarde al vrij snel in een gevecht waarbij vooral Hellas Glana alles in de strijd gooide om de noodzakelijke punten binnen te slepen. Dat ze hierbij veelvuldig ver over de schreef gingen, weerhield de dames er niet van om het fysieke spel te blijven spelen. Dat was voor Hellas ook de enige manier om Argo klein te krijgen. De dames uit Rooi behoren dit team normaal gesproken op te rollen, maar door afwezigheid van drie routiniers werd dit een lastige klus. Voor de invallende jeugd Sielke Kluijtmans en Ellis Brugmans was er weinig eer te behalen, maar zij hielden zich wel prima staande. De scheidsrechters moesten maar liefs negentien keer een persoonlijke fout uitdelen aan Hellas, tegen acht persoonlijke fouten aan de kant van Argo. Opvallend is wel dat alle doelpunten van Argo gemaakt zijn uit een overtalsituatie, maar uiteindelijk kan geconcludeerd worden dat Argo daar toch te weinig succesvol in is geweest om de winst af te dwingen. Met een fikse kater vanwege een nederlaag tegen Hellas Glana - het werd uiteindelijk 14-9 - zal de knop snel omgezet moeten worden. Komend weekend staat er een pittig duel tegen Arethusa (2e) op het programma.

Zwemmen
Afgelopen zondag hebben 6 zwemmers van de Wedstrijdgroep deelgenomen aan een limietwedstrijd in zwembad De Drieburcht in Tilburg. Tijdens deze wedstrijd werd er 2 keer een 1e plaats, 5 keer een 2e plaats en 4 keer een 3e plaats behaald. Daarnaast zijn er 6 persoonlijke records gezwommen. Komende zondag nemen de Recreatieven in het Dommelbad in Boxtel deel aan de 1e Meerkamp, aanvang 14.30 uur.