Vanaf morgen tot en met 29 november heeft Jumbo een PSV-ballenactie
Vanaf morgen tot en met 29 november heeft Jumbo een PSV-ballenactie

Mag ik ook zo'n gesigneerde PSV-bal?

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Heb je altijd al een unieke gesigneeerde PSV-bal willen hebben? Dat kan vanaf morgen. Als je ouders voor €60,= bij Jumbo boodschappen doen, dan kun jij voor slechts €2,50 die mooie PSV-bal in je bezit krijgen. Bovendien maak je ook nog eens kans op een toegangskaartje voor de PSV droomdag in de eerste week van het nieuwe jaar.

Jumbo is op de sportieve tour. De afgelopen weken kon je al sparen voor een gratis tweede kaartje voor het Sportion in 's Hertogenbosch. Terwijl die actie morgen de laatste week in gaat, komt Jumbo alweer met de PSV-bal.

Elke keer als je ouders in de periode van 2 tot en met 29 november €60,= besteden bij één van de deelnemende Jumbo winkels, ontvangen zij een voucher. Met die voucher kun jij voor slechts €2,50 een unieke, gesigneerde PSV-bal kopen. Maar dat is nog niet alles, want bij aankoop van een bal, krijg je ook nog een PSV-droomdag-voucher met een unieke code. Op de website jumbo.com/psv kun je aangeven waarom juist jij naar die droomdag wilt. De inzenders die de origineelste reden hebben, mogen dan in de eerste week van 2017 naar de PSV-droomdag. Maar ben er snel bij, want als de ballen op zijn, dan zijn ze ook echt op!