Het koor tijdens een repetitie
Het koor tijdens een repetitie

Novelty probeert Versiertour uit

Cultuur

Sint-Oedenrode / Kerkdriel - Nog een ruime week dan staat Popkoor Novelty op de planken van De Brink met de nieuwe voorstelling 'De Versiertour 2016'. Het koor is bezig met de laatste puntjes op de 'i' en zal op 28 oktober een try-out hebben in Kerkdriel.

In de afgelopen maanden werkte het koor hard aan een nieuw repertoire met de bijbehorende regie. Dirigent Peter van Beijnum en regisseurs Marlous Luiten en Eva van Rooijen zorgen samen voor nieuwe inspiratie. 'De Versiertour 2016' belooft een sprankelende voorstelling te worden waarbij muziek en theater worden samengevoegd. Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan de kleding en het decor en draait de PR op volle toeren. De koorleden voelen de gezonde spanning al stijgen.

Op vrijdag 28 oktober zal de try-out plaatsvinden in De Leyenstein in Kerkdriel. Deze ervaring zal zaterdag 29 oktober meegenomen worden tijdens de laatste zogenoemde werkdag die het koor heeft voor de daadwerkelijke voorstellingen starten. Samen met de regisseurs gaan de koorleden en het combo 'ertegenaan' en vindt een doorloop plaats.

'De Versiertour 2016' vindt plaats in Theater De Brink in Eerde op 4, 5 en 6 november. Kaarten zijn te koop voor €12,50 per persoon. Voor kinderen is dit inclusief een bekertje ranja en iets lekkers in de pauze. Via de website www.popkoornovelty.nl kunt u uw kaarten reserveren. Kaarten zijn ook direct verkrijgbaar aan de kassa van het theater.