Afbeelding

Ollandia ontvangt Racing Boys

Sport

Ollandia - Na een weekje rust wordt zondagmiddag de competitie weer hervat. Hierbij staat er voor Ollandia de thuiswedstrijd tegen Racing Boys uit Deurne op het programma.

Ollandia staat met 1 wedstrijd meer, 2 punten voor op Racing Boys en kan zondag dit gat verder vergroten en daarmee weer enigszins aansluiten bij de teams in de middenmoot. Hopelijk kunnen ze het voorbeeld volgen dat de Ollandia Vrouwen afgelopen weekend gaven tegen de Racing Girls. Het zal hiervoor weer veel strijd moeten leveren en ook dit keer van het eerste tot het laatste fluitsignaal bij de les moeten blijven. Ze kunnen hiermee een voorbeeld zijn voor alle Ollandse jeugd van 4 t/m 8 jaar, die vooraf aan deze wedstrijd op sportpark Ekkerzicht vanaf 13.00 uur een voetbalclinic kunnen volgen en de sfeer bij "Heel Ollandia bakt", aansluitend aan deze wedstrijd, extra verhogen. Ook de overige senioren teams komen zondag weer in actie, terwijl op zaterdag alle jeugdteams moeten aantreden voor hun laatste poulewedstrijd in de 1ste bekerronde.

Ollandia voetbalclinic
Op zondag 30 oktober vanaf 13.00 uur wordt er op sportpark "Ekkerzicht" een echte proeftraining, voetbalclinic, gehouden voor alle Ollandse jongens en meisjes in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar. Hierbij kunnen de kinderen op een speelse wijze kennis maken met de voetbalsport, waarbij er voor de deelnemende kinderen na afloop nog een kleine verrassing is. Hierbij zijn natuurlijk ook de (groot)ouders en anderen van harte welkom.

Ollandia sluit jubileumjaar af
Ollandia wil a.s. zondag het jubileumjaar na afloop van de wedstrijd van Ollandia 1 tegen Racing Boys afsluiten. Hierbij staan er nog een aantal belangrijke zaken op het programma, want er moeten nog een aantal jubilarissen en de voetballer van het seizoen 15/16 worden gehuldigd en ook de uitreiking van de laatste periodetitel van het vorige seizoen staat nog op het programma. Verder zullen onze huiskoks Erik en Hugo met het bakken van eitjes zorgen voor de inwendige mens, terwijl DJ Leon zorgt voor de muzikale omlijsting.