Afbeelding

D1 en A1 KV Rooi kampioen

Sport

Sint-Oedenrode - Bij KV Rooi werd afgelopen weekend een feestje gebouwd. Twee feestjes nog wel, want zowel de D1 als de A1 werd kampioen. Zo sloten ze op bijzondere wijze de eerste helft van het veldseizoen af.

De D1 van KV Rooi is afgelopen zaterdag ongeslagen kampioen geworden. Alle wedstrijden zijn met overtuiging gewonnen. Ze hebben heel het seizoen als één team hard gewerkt en veel gescoord. Nu op naar het binnenseizoen. Op de foto staan: Marlon, Lizzy, Ilva, Lisa, Senna, Maud, Nikki, Marit, Renske en Lotte. Helaas ontbreken op de foto Bo en Ellen.

De meiden van de A1 waren eigenlijk vorige week al kampioen, omdat de concurrent toen verloor. Dit weekend werd het officieel beslecht door zelf te winnen. Het werd in Reusel een moeizame wedstrijd, maar na de overwinning kon het kampioenschap worden gevierd.
De namen van de meiden van A1: staand Jessie van Boekel, Sanne Rooijakkers, Janne vd Biggelaar, Jill vd Wijdeven, Sanne Vorstenbosch, Iris v Roosmalen, Nienke Rovers. Onderste rij; Pleun Schepens, Kim vd Linden, Nina Janssen. Coach niet op de foto: Dirkje v Heesch en Sanne Witlox.



 

Afbeelding