KV Rooi sluit eerste helft veld goed af

Sint-Oedenrode - Zondag werd de laatste wedstrijd op het veld gespeeld tegen koploper Melderslo. De afgelopen weken heeft Rooi weten te winnen en het doel was om ook deze laatste wedstrijd twee punten te behalen.

De wedstrijd begon met een doelpunt aan de kant van Melderslo. Echter had Rooi hier al snel een antwoord op, waardoor de stand gelijk werd. Hierna bleven beide ploegen scoren. De rust werd dan ook met een kleine voorsprong voor Rooi ingegaan, 5-4. Na de rust wist Rooi de wedstrijd naar zich toe te trekken. Een hele serie aan doelpunten volgde aan de kant van Rooi wat de stand op 11-4 bracht. Rooi liet goed spel zien en de kansen werden benut. Beide ploegen wisten nog vier keer te scoren, wat resulteerde in een eindstand van 15-8. Met deze behaalde winst zal met veel vertrouwen de zaalcompetitie worden ingegaan. Op 13 november staat de eerste wedstrijd in de zaal op het programma. In deze competitie komt Rooi uit in de hoofdklasse, een klasse hoger dan dat op het veld gespeeld wordt.