Afbeelding

Drie uit drie voor Seicento-equipe?

Sport

Nijnsel - Het Nijnselse Ruud Middel Rally Team kent tot nu toe een succesvol seizoen 2016. Na winst in de ELE Short Rally en de Kasterlee Short Rally willen rijder Ruud Middel en navigator Martijn Ebben het jaar in stijl afsluiten.

Het team heeft na de wedstrijd in Kasterlee, eind augustus, hard gewerkt om de gele Fiat Seicento Trofeo klaar te maken voor de laatste rally van dit seizoen, de Twente Short Rally op zondag 30 oktober in Hengelo."Het zou erg mooi zijn als we in Hengelo drie uit drie weten te halen. Het vertrouwen in de auto is, na enkele jaren met aanhoudende domme pech, weer helemaal terug!" aldus een enthousiaste Ruud.

Ook deze keer zal de winst niet aan komen waaien met concurrentie van diverse Nissan Micra's en Chevrolet Kalossen. Daarnaast kunnen Ruud en Martijn niet putten uit veel terreinkennis. Ruud stond hier slechts twee maal eerder aan de start (de laatste keer in 2010) en voor Martijn wordt dit pas zijn tweede rally ooit. Het gebrek aan onverharde ondergrond (slechts 5% van de in totaal 71 kilometer op snelheid) is echter in het voordeel van de kleine Seicento. Het team staat dan ook met goede moed aan de start van deze 6 klassementsproeven tellende Short Rally!

Volg het door Vuran tuinhaarden uit Sint-Oedenrode gesponsorde Ruud Middel Rally Team vóór, tijdens en na de rally op www.ruudmiddelrallyteam.nl en via de Facebook-pagina van het team.