Afbeelding

Hallo Jumbo, elke dag een vers stukje fruit

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Jumbo is een winkel die zich graag lokaal betrokken voelt. Om dat te onderstrepen zijn er regelmatig acties waarbij de directe omgeving wordt betrokken. Zo start komende maandag de 'Jumbo basisschool fruitactie'. Vanaf dan kunnen zo'n vierhonderd leerlingen van 'De Springplank' en van 'basisschool Eerschot' dagelijks een vers stukje fruit halen.

"Wij willen de kinderen bewust maken van het belang van gezonde voeding. Daarom komen de leerlingen van 'De Springplank' komende maandag per groep naar de winkel. Op onze AGF-afdeling zal Nick Kemper hen dan uitleggen welke verschillende soorten fruit er allemaal zijn. Volgende week donderdag gaat hij met een fruitkraampje naar basisschool Eerschot. Omdat die school wat verder van de supermarkt is, zal hij daar het verhaal op school komen vertellen", legt filiaalmanager Tommy Grubben uit.

"De leerlingen van de twee scholen krijgen een fruitbakje. Met dat fruitbakje mogen zij elke dag bij de Jumbo een gratis appel, mandarijn, sinaasappel of ander stukje fruit komen halen.Zo lang ze dat bakje hebben mogen ze dat gratis fruit hier halen, zelfs over vijf jaar nog", zo vervolgt Tommy.

Naast de schoolfruitactie, zijn er binnenkort nog meer acties bij Jumbo. Zo kunnen klanten vanaf 2 november sparen voor ballen van PSV en vanaf 23 november zijn er hockeyplaatjes van MHC voor de trouwe klanten.