Afbeelding

Jola nieuwe stijl opent deuren aan de Markt

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Terwijl veel modeketens zonder peddels het dal in drijven, roeit Jola Mode tegen de stroom in omhoog. Afgelopen jaar verbouwde het 57 zaken om tot Jola nieuwe stijl en het eind is nog niet in zicht. Het filiaal in Sint-Oedenrode ondergaat de grootste verandering. De nieuwe winkel wordt namelijk geopend op een veel grotere en betere locatie aan de Markt. Aanstaande donderdag 13 oktober om 10.00 uur is de opening.

Sinds Hans en Paul Segeren Jola Mode enkele jaren geleden overnamen is het roer niet om gegaan, maar is er wel een frisse wind gaan waaien. De twee broers wilden Jola Mode klaarstomen voor de toekomst en dat is aardig aan het lukken. Bij het ombouwen van de winkels valt op dat de rode vloerbedekking wordt vervangen door een moderne harde vloer met houtlook, zonder dat de warme uitstraling verdwijnt. "We gaan met de tijd mee, maar dat wil niet zeggen dat het compleet anders hoeft", vertelt retail-manager Theo Rademakers. "Jola Mode is met haar klanten in gesprek gegaan, maar ook met mensen die nog geen klant waren. Die gesprekken waren heel leuk en leerzaam. Uiteindelijk willen we investeren om er voor te zorgen dat de klanten tevreden blijven."

Geloof maar dat de klanten die het filiaal in Sint-Oedenrode met regelmaat bezoeken of gaan bezoeken, op hun wenken worden bediend. De nieuwe zaak is erg ruim en modern ingedeeld. Voor de klant wordt alles veel overzichtelijker. "We hebben ruim twintig jaar in ons vorige pand gezeten. Het werd tijd voor iets anders", legt filiaalleidster Pleuni de Beer uit. "Het nieuwe pand past veel beter in het beeld waar we naar toe willen. Het is nu meer transparant. De eerste reacties van mensen die binnen kijken zijn al lovend."

Sterke actie
Na een intensieve verbouwing en verhuizing gaat Jola Mode donderdag weer voor het eerst open. Vanaf 10 uur is iedereen welkom. Direct vanaf dat moment, tot en met de koopzondag van 16 oktober, houdt Jola Mode een sterke actie: Tweede artikel voor de halve prijs!