Afbeelding

Kind-ouder toernooi bij de Kienehoef

Sport

Sint-Oedenrode - In het weekend van 28, 29 en 30 Oktober houdt de jeugdcommissie van tennisvereniging de Kienehoef wederom het kind-Ouder tennistoernooi. In 1997 werd dit toernooi voor de eerste keer georganiseerd. Door de geweldige reacties van alle deelnemers is hier dus al een vervolg aan gegeven van nu al 20 jaar. Ongeveer 150 kinderen en 150 ouders, oma's en opa's zullen strijden om de fel begeerde foto lijstjes en bekers. Door dit grote aantal deelnemers is dit toernooi weer het grootste tennistoernooi van de tennisvereniging.

Dit toernooi is ook een van de gezelligste toernooien van de vereniging. Er zijn kinderen bij van ongeveer 5 jaar tot 45 jaar oud. Ook bij de ouders (en opa's en oma's) is het leeftijdsverschil soms heel groot. In een tijdsbestek van 3 dagen zullen ongeveer 400 wedstrijden worden gespeeld. De organisatie is dan ook druk bezig om iedere deelnemer in te plannen op speelsterkte. Ieder lid van de tennisvereniging de Kienehoef, jong of (wat) ouder, mag een kind of ouder uitnodigen (hoeft geen lid te zijn) voor dit gezellige toernooi.

De wedstrijden duren een half uur en de meeste wedstrijden zullen zaterdag 29/10 en zondag 30/10 gespeeld worden. Indien nodig zullen er een aantal wedstrijden op vrijdag 28/10 gespeeld worden. Inschrijven is nog mogelijk t/m zondag 16 oktober. De inschrijfformulieren zijn te vinden op de site van de tennisvereniging en in de tennishal. Formulieren kunnen ingeleverd worden op de Hildewarenlaan 7a of Paulinastraat 4 en in de brievenbus bij de vereniging. Op zondag 30/10 zal voor alle "kind" deelnemers een geweldig loterij georganiseerd worden met schitterende prijzen.

Voor dit toernooi geldt daarom de speciale regel: "meedoen is belangrijker dan winnen". Tot ziens op het twintigste Kind Ouder tennistoernooi van Tennisvereniging de Kienehoef.