Rooi dames 1 vergeet te winnen

Sint-Oedenrode - Het afgelopen weekend hebben de Dames van Sint-Oedenrode gelijk gespeeld tegen de jonge ploeg uit Goirle. Voor het publiek een spectaculaire wedstrijd waar veel gebeurd.

Sint-Oedenrode komt fel uit de startblokken. Door middel van hoge druk wordt het Goirle moeilijk gemaakt om te hockeyen. Hierdoor kan het middenveld gemakkelijk de bal veroveren en dreigend zijn in de 23mtr van Goirle. Desondanks laat een doelpunt op zich wachten. Goirle krijgt grip op het spel en weet zo kansen te creëren, dit resulteert in een achterstand voor Sint-Oedenrode, 1-0. Opgeven wordt niet gedaan, Sint-Oedenrode is tenslotte de bovenliggende partij. Aan het eind van de eerste helft wordt dit beloont met een fraai doelpunt van middenvelder Anne van Esch, 1-1.

Na rust blijven beide ploegen geconcentreerd hockeyen. Sint-Oedenrode is wederom de bovenliggende partij. Vele corners worden veroverd, uiteindelijk weet Lin Schakenraad de bal beheerst te scoren, 1-2. Met nog 6 minuten op de klok blijft het een spannende wedstrijd. Nu is het Goirle die strafcorners weet te bemachtigen. Ook daar komt een doelpunten uit, een harde sleep in de rechter bovenhoek, 2-2.

Sint-Oedenrode laat goed hockeyspel zien waar vele kansen worden gecreëerd, echter is het niet effectief genoeg in de cirkel. Volgende week staat de derby tegen MEP uit Boxtel op het programma.