Afbeelding

Tenoren en bassen gevraagd

Verenigingen

Sint-Oedenrode - Hou je van gezelligheid en zingen? Koor Cantecleer is op zoek naar tenoren en bassen, en nodigt mannen uit om eens een repetitie bij te wonen.

Wij zijn een koor van zesentwintig leden en zingen een gevarieerd repertoire van popsongs, klassieke liederen, Nederlandse, Engelse, Franse, Duitse, Hongaarse, en Afrikaanse liederen.( sommigen in een nieuwe bewerking voor koor geschreven, door onze dirigent) We zijn een gezelligheidskoor ! Zo gaan we in de zomer met zijn allen een dag op stap en vieren we in November het Cecilia-feest waarin zang, sketches en hilariteit de boventoon vieren. Ook treden we een paar keer per jaar op ; binnenkort op de ' Rooi Vol Koren-dag.'
Momenteel hebben wij een tekort aan mannen, zowel tenoren als bassen. Hou je van zingen en ben je een man die in de badkamer graag een nootje zingt ? Fantastisch! Kom eens vrijblijvend luisteren op onze repetitie-avond op dinsdagavond om 20.00 uur in de Knoptoren : Kerkdijk-Noord 8 - Sint - Oedenrode. Wil je meer informatie, bel dan naar : Peter Raaijmakers, 0413- 477914. Tot ziens op een van onze repetitie-avonden!