Afbeelding

Wil jij je verbinden?

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Ja, klonk het afgelopen donderdagavond binnen de Borgmolen, nadat bezoekers vanuit De Bundel, Praktijk Haans-Kajo, Power of the Mind, Praktijk Vive en vdLOODESIGN en het Borgmolen team een plaatsje hebben gevonden. Achter de schermen legt directeur Amanda Hendriks het thema van de ontmoetingsavond uit: "Verbinding, want verbinding is zorg verlenen en samenwerken met je hart."

"Een inspirator voor mij is Hetty Hanekamp. Zij verwoordt die gedachte in een formule: A2+B2=C?. Waar aandacht, oprechte aandacht (A2) en begrip (B2) samengaan ontstaat een verbinding die het hart raakt. Dan ontstaat er een waardevol contact (C?). Dit is mijn visie achter De Borgmolen! Dit is wat ieder mens en iedere professional binnen De Borgmolen als kern in zich draagt", legt Amanda uit.

Met aandacht voor elkaar is in kleine groepjes verdieping gevonden met Martha School d.m.v. 'Jumpen'. Door het beantwoorden van 7 vragen weet Martha hier de juiste invulling aan te geven. Dit wordt positief ontvangen door de genodigden en tijdens de afsluitende netwerkborrel wordt er dan ook nog het nodige over uitgewisseld met elkaar.

Een geslaagde avond, waar bestaande verbindingen meer verdieping hebben gekregen en nieuwe verbindingen gelegd zijn. Contact met een hartje.