Afbeelding

Kimberly's Fashion viert tienjarig bestaan

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Deze zomer bestaat Kimberly's Fashion tien jaar. Nadat Jolanda en Kimberly tien jaar geleden in Oss zijn begonnen zit hun pareltje momenteel in het mooie Rooi. "Een tienjarig jubileum is niet zomaar iets, dus dat mag gevierd worden", aldus de eigenaresse.

Omdat de zaak tien jaar bestaat, waarvan Kimberly's al weer zeven jaar in Rooi gevestigd is, is het volgende week tijd voor een feestje. "Gewoon gezellig met een hapje en een drankje. Om iedereen die ons steunt te bedanken. Op vrijdag, zaterdag en zondag gaat alles de deur uit met maar liefst twintig procent korting."
Moeder en dochter zijn het vaste gezicht van de winkel. Dochter Kimberly werkt in de winkel, naast haar modellenwerk en missverkiezingen. Maar ook de vaderfiguur is actief. "Je ziet hem natuurlijk eigenlijk nooit, maar achter de schermen is hij de man die heel veel doet. Van de boekhouding tot met ons naar Parijs of Duitsland tuffen om weer de mooiste inkopen te doen", aldus Jolanda.

De winkel aan de Rooise Heuvel is een snoepwinkeltje voor vrouwen met een maatje meer. "Je kunt bij ons slagen voor een mooi bedrag. Het is betaalbaar en hip. En we proberen het natuurlijk de mensen zo fijn mogelijk te maken. Net als komend weekend. Dan gaan we ook weer genieten."