Dit jonge talent vindt drummen leuk.
Dit jonge talent vindt drummen leuk.

DoReMi: De leukste muziekles bij jou in de buurt

Cultuur

Sint-Oedenrode / Meierijstad - Zit jij in groep 3, 4 of 5 en kun jij ook niet stil blijven zitten als je muziek hoort? Zing en beweeg je graag of droom je ervan om een fantastische muzikant of zangeres te worden? Kom dan naar DoReMi! De lessen DoReMi zijn elke week weer een feestje. De leukste muziekles bij jou in de buurt!

Kinderen ontdekken in 30 lessen verschillende muziekinstrumenten en ervaren zo welk instrument het beste bij hen past. Ze leren de 'geheimtaal' van muzikanten: het notenschrift. De DoReMi-lessen worden gegeven door de superleuke en professionele muzikanten van Phoenix Cultuur. Spelenderwijs leren de kinderen de wereld van muziek kennen. Samen zingen, dansen en muziek maken. Dat is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam. Natuurlijk mogen (groot)-ouders en broertjes en zusjes regelmatig komen luisteren. Het einde van het seizoen wordt in het voorjaar afgesloten met een indrukwekkend optreden tijdens het grote DoReMi-feest.

DoReMi is er voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 van de basisschool en wordt gegeven op verschillende locaties in Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode. Kijk voor het rooster op www.phoenixcultuur.nl. De lessen starten in de week van 19 september, in die week kunnen kinderen een gratis proefles volgen. Aanmelden kan via de site. Het cursusgeld bedraagt € 185,- per kind voor 30 lessen van 45 minuten.

Meer informatie en/of aanmelden info@phoenixcultuur.nl of 0413-782010. Phoenix Cultuur biedt naast de DoReMi voor kinderen verschillende cursussen en workshops aan zoals dans, musical, muziekles en kinderateliers, kijk voor het programma op www.phoenixcultuur.nl.