Afbeelding

Open Coffee met breintrainer Rick de Jong

Algemeen

Sint-Oedenrode - De maandelijkse bijeenkomst vindt dit keer plaats in de Heemtuin in Schijndel. Dit is een landschappentuin van 2 ha. groot, met landschapselementen uit het Schijndelse cultuurlandschap. Interessant door zeldzame inheemse plantensoorten. In de tuin is een vleermuizenkelder gebouwd. Dit is een 250 m3 grote imitatiegrot waar vleermuizen kunnen overwinteren.

Speciale gast voor deze bijeenkomst is Rick de Jong. Rick is breintrainer en vertelt ons in het kort iets over breintechnieken die je helpen om je werkzaamheden eenvoudiger uit te voeren, en je dus kunnen helpen om je onderneming nog beter te maken!

Open Coffee 't Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeentes stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio.