Afbeelding

Dag van de scheiding

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op de 'Dag van de scheiding', vrijdag 9 september aanstaande, openen de scheidingsspecialisten van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators hun deuren. Je kunt zonder afspraak binnenlopen en gratis informatie inwinnen: In Best: tussen 9.00 uur en 19.00 uu en in Sint-Oedenrode: tussen 15.00 uur en 19.00 uur.

De laatste jaren is het onderwerp 'scheiden' volop in het nieuws. Eén op de drie huwelijken strandt en bijna één op de twee samenwonende stellen gaat uit elkaar.

Op 15 september 1796 werd in Nederland de eerste echtscheiding uitgesproken. Daarom organiseert de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators) ieder jaar medio september 'De dag van de Scheiding', dit jaar op 9 september 2016. Het doel van deze dag is het verbeteren van het proces rondom een scheiding: "uit elkaar, met respect voor elkaar".

Op de 'Dag van de Scheiding' kunt u de hele dag zonder afspraak, vrijblijvend en kosteloos bij Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators terecht voor beantwoording van je vragen en een eerste advies over alles wat met scheiding te maken heeft.

De kracht van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators

"Mensen die ons kantoor binnenlopen, hebben een probleem. Een probleem brengt vaak emoties met zich mee. Voor die emoties hebben wij begrip. Wij kijken niet enkel naar de zakelijke kant, maar geven ook de emoties die met een scheiding gepaard gaan een plek. Dat is ook de kracht van ons kantoor: betrokken en persoonlijk", aldus Anne Zonnenberg.

Liever overleg

"Onze voorkeur gaat er naar uit met de wederpartij tot een voor beiden passende oplossing te komen. We proberen tussenkomst van een rechter te vermijden. Op die manier houd je de regie in eigen hand. Dat geeft een bevredigender gevoel dan wanneer een ander over je lot beslist.", aldus Anja Snoeks, naast advocaat ook mediator. "Daarnaast houdt een regeling waar beiden achterstaan, vaak langer stand."

"Als er kinderen bij een echtscheiding betrokken zijn, en partners ruziënd uit elkaar gaan of elkaar het leven zuur maken, gaat dat ten koste van de kinderen.", zo geeft Saray Kehrens aan. "Wij begeleiden bij het uit elkaar gaan, op een constructieve en harmonieuze manier, zodat de kinderen en de ex-partners dit toch al moeilijke proces, zo goed mogelijk doorkomen."

Soms is de weg van overleg niet mogelijk. In dat geval zal er geprocedeerd moeten worden. Door hun ruime proceservaring kunnen de advocaten van Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators jou ook dan goed begeleiden.

Twee specialisaties

Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators bemiddelt en procedeert enkel op het gebied van familierecht en arbeidsrecht. "Dat is een bewuste keuze, want beide rechtsgebieden zijn dynamisch en complex, waardoor specialistische kennis vereist is."

Inloopspreekuur

Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators is een laagdrempelig kantoor. Iedere week is er een gratis inloopspreekuur, waar iedereen met een juridische vraag op het gebied van arbeidsrecht of familierecht terecht kan. In Best is het spreekuur op donderdag van 17.00 uur tot 18.00 uur. In Sint-Oedenrode is het spreekuur op dinsdag van 17.00 uur tot 18.00 uur.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators via telefoonnummer 0499-379111 of mail: info@Kehrens-Snoeks.nl. Kijk ook op onze website: www.kehrens-snoeks.nl.