Afbeelding

Winnaars kaartjes Oldtimerbeurs in het Autotron

Ingezonden

Sint-Oedenrode - Cabrio's zijn er zeker ook te vinden bij Autotron Rosmalen in het weekend van 27 en 28 augustus 2016. Dan vindt namelijk de zomereditie plaats van de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen. Op het buitenterrein en in de beurshal van Autotron Rosmalen kan het publiek zich vergapen aan de meest mooie en bijzondere uitvoeringen van auto's, motoren en bromfietsen uit vervlogen tijden.

De Oldtimerbeurs is voor liefhebbers en verzamelaars van klassieke voertuigen de perfecte gelegenheid om elkaar tussen alle pracht en praal weer eens te ontmoeten en hun passie te delen. De Ford Taunus M Club presenteert zich met een aantal fraaie modellen uit de zestig en zeventiger jaren.

De lezers van DeMooiRooiKrant die konden vertellen dat alle auto's die Ford Duitsland tussen 1945 en 1967 onder het merk Taunus werden verkocht, maakten kans op vijf keer twee toegangskaarten voor het Autotron op 27 en 28 augustus aanstaande.

Onder de inzendingen hebben wij de volgende winnaars gekozen:

1 Harold Broeren
2 Léon Koeleman
3 Piet van Kasteren
4 M. van Boxtel
5 Marga Verduin

De kaartjes kunnen opgehaald worden op ons kantoor: Heuvel 17 in Sint-Oedenrode.
Wist u het antwoord niet of viel u bij de loting buiten de boot, maar wilt u wel naar de Internationale Oldtimerbeurs voor Automobielen, Motoren & Bromfietsen dan kan dat toch. De entree bedraagt € 12,50 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hebben, onder begeleiding van een betalende volwassene, gratis toegang. De beurs is geopend op zaterdag 27 en zondag 28 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.