Afbeelding

Ollandia eerste tegenstander in beker

Sport

Sint-Oedenrode - De periode voor het spelen van oefenwedstrijden zit er al weer op. Duidelijk is dat er nog veel werk aan de winkel is. Natuurlijk is de selectie nog niet compleet, ongeveer de helft is nog aan het genieten van hun welverdiende vakantie. Zou dat bij de tegenstanders net zo het geval zijn? Want het team van Blauw Geel (zaterdagteam 2e elftal) was afgelopen weekend duidelijk te sterk voor ons tweede team (uitslag 2-4) en uit tegen Venhorst 1 kreeg ons 1e team toch ook een flinke veeg uit de pan (5-1).

Gelukkig hebben we nog enkele weken voordat de competitie begint. Enkele weken waarin zowel voor Boskant 1 als Boskant 2 bekerwedstrijden op het programma staan. Komend weekend begint Boskant 1 op zaterdag thuis tegen Ollandia 1 en een dag later, op zondag dus, speelt Boskant 2 tegen Avanti'31 2. In het programma stond een uitwedstrijd gepland, maar op verzoek van de tegenstander wordt de wedstrijd in Boskant gespeeld. Boskant 1 speelt ook haar 2e bekerwedstrijd thuis; op dinsdagavond 23 augustus is Avanti'31 1 de tegenstander.

Komende week starten de trainingen voor de dames en de "lagere" seniorenteams. Voor de dames op woensdag 17 augustus om 19.30 uur en voor de senioren één dag later op donderdag 18 augustus om 19.30 uur.
Vanaf donderdag 17 augustus aanstaande is ons fraai verbouwde clubgebouw ook weer open zodat het geen enkel probleem wordt om het vochtgehalte na een intensieve training weer op (Boskant) peil te brengen! Niet alleen fraai verbouwd overigens, maar tijdens de vakantieperiode voorzien van een nieuwe tapinstallatie met nieuwe koelingen, nieuwe kasten onder de bar en een gemoderniseerd kassasysteem met de mogelijkheid om geld te pinnen!

Programma V.V. Boskant:
Zaterdag 20 augustus:
Boskant 1-Ollandia 1 18.00 u. (beker) Zondag 21 augustus: Avanti'31 2-Boskant 2 12.00 u. (beker; wedstrijd wordt gespeeld op sportpark vv Boskant). Dinsdag 23 augustus: Boskant 1-Avant'31 1 18.45 u. (beker).