Afbeelding

Brabantse Kampioenschappen Nijnsel bijna van start

Sport

Nijnsel - Morgen is het zo ver, dan starten de Brabantse Kampioenschappen in Nijnsel. Een groots evenement voor de paardenliefhebber. Op de Villenbraken in Nijnsel wordt al druk gewerkt zodat het terrein er dit weekend op en top bij ligt. 

Het terrein is nog een beetje drassig maar er is voldoende gedaan om het goed toegankelijk te maken. En de weersvoorspellingen voor het weekend zien er fantastisch uit. De laatste puntjes worden op de spreekwoordelijke I gezet zodat de kampioenschappen morgen van start kunnen gaan.
Op zaterdag wordt er eerst gestart met het Brabants Kampioenschap voor de ponyruiters en –amazones. Naast de strijd om de kampioenstitels wordt er ook gestreden om de prijzen in de speciala Bixie rubrieken.
Op zondag is het de beurt aan de 'grote' ruiters en amazones. In zowel de dressuurringen, de twee springterreinen en het promoterrein is het de hele dag genieten en volop bekijks.

Maar eerst even iets anders
Maar het is eerst tijd voor Meadowpop! De grote tent van twintig bij zestig meter wordt op vrijdagavond op zijn kop gezet met 90's NOW. Kaarten voor dit evenement zijn online te bestellen of bij Juwelier Welten in Sint-Oedenrode. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding