Dit is de eerste straat die de mensen zien als ze het bedrijventerrein oprijden
Dit is de eerste straat die de mensen zien als ze het bedrijventerrein oprijden

Te kust en te keur

Zakelijk

Nijnsel - Zoals jullie weten is dit een Oudhollands spreekwoord. Het betekent niet meer en niet minder dan dat er veel keuze is en dat is zo op het bedrijventerrein van Nijnsel.

Je hoeft helemaal niet naar een overbevolkt meubel- of autoplein in een grote stad om op de beste manier te slagen. Ook in Nijnsel is er volop keuze. Zo zijn er meerdere bedrijven die keukens aanbieden, kan je er slagen voor bedden en andere slaapkamerbenodigdheden en zijn er ook voldoende autobedrijven die een ruim aanbod hebben. Ook nog eens in de verschillende merken. Ben je toe aan een ander interieur? Dan hoef je op het bedrijventerrein van Nijnsel niet ver te zoeken. Ontwerp en aankleding van bedrijven en particulieren wordt vanuit het kerkdorp gedaan. Dat geldt ook voor autoschadeherstel en camperverhuur.
Wat dacht je van nieuwe tegels in je woonkamer, in je keuken of in je tuin? Natuurlijk is dat ook in Nijnsel te verkrijgen. Een nieuwe badkamer of een tuinhuis om in te verblijven. Noem het maar op en je kunt het er vinden. Maak eens een lijstje van alles wat je nodig hebt. Pak deze pagina erbij, of rijd er eens rond. Wedden dat je slaagt?! Op welk gebied dan ook ….