Afbeelding

Klaar voor Brabantse Kampioenschappen

Sport

Nijnsel - Juliet Boszhard startte in Schaijk haar nieuwe troef Giolita in het springen klasse B. Juliet en Giolita behaalden de tweede prijs. Dit weekend verscheen deze combinatie aan de start in Middelbeers. Hier beloonde de jury Juliet en Giolita met de hoogste aantal stijlpunten en dus de eerste prijs.

Volgend weekend is het zover. Tijd voor de Brabantse kampioenschappen in Nijnsel. Tevens wordt het veertigjarig bestaan gevierd. Op zaterdag wordt gestart met de pony's. In de Klasse B/AB dressuur komt in ring 15 Linde Nooijen met Fire Face aan de start en in de ring ernaast in dezelfde klasse haar grote zus Meike Nooijen. `S middags gaat de beste van deze twee ringen strijden om het kampioenschap. Veel succes Meike en Linde. Bij het springen klasse D/L verschijnt Larissa Laenen en haar pony Kasandera in de ring. Op zondag is het de beurt aan de paarden. Tijdens de dressuur kampioenschappen komt in de klasse B Eveline Hazenberg aan de start met haar paard Eagle. In de klasse M start Michelle Westerdijk het paard Ferrovanck PP. Bij de spring kampioenschappen verschijnt in de klasse B Annette van Engeland en haar paard From England in de ring. In de klasse L Suzan van Gastel en het paard Eye- Catcher Go, Judith van de Nieuwenhuijzen en het paard Loesje van de Soniuswijck en Noortje Gevers en het paard Gigi du Rouet . In de klasse M heeft Suzan drie ijzers in het vuur namelijk de paarden El-Gore Go, Fergie en Enrico du Mesnil. In de klasse Z verschijnt Noortje aan de start met het paard Diara du Rona Z, Suzan met de paarden Epke en Enjoy-It. Thom van Dijck start de paarden Archer en Cinderella Z in de Klasse Z. Marwin van den Nieuwenhuizen start het paard Eton. Mandy verschijnt aan de start met Cicarlos. In de klasse ZZ heeft Marwin ook nog kans op het kampioenschap met het paard Zelena.
Ook voor de niet paardenliefhebber zijn er veel activiteiten zoals een streekmarkt. Voor meer info: www.debrabantsekampioenschappen.nl. Voor Meadowpop ga naar www.meadowpop.nl