Afbeelding

Feestweekend bij CV de Heikneuters

Verenigingen

Nijnsel - Afgelopen carnaval heeft iedereen wel kunnen zien dat CV de Heikneuters haar 55 jarig jubileum uitbundig heeft gevierd tijdens de optocht door Papgat. Nu is het tijd voor een feestweekend in het eigen kerkdorp, Nijnsel. Het weekend van 23, 24, 25 september staat bol van activiteiten voor alle leeftijden.

Vrijdag 23 september, Dansavond
Op vrijdagavond wordt gestart met een gezellige dansavond met medewerking van Ad Goossens. Deze avond is voor iedereen gratis toegankelijk. Het zou mooi zijn als er dan veel "oude" Heikneuters zouden zijn zodat er meteen een mooie reünie van gemaakt kan worden. Bij deze dus een oproep aan alle oud leden om eens een praatje te komen maken. Tijdens deze avond zijn er ook vele mooie prijzen te winnen met onze tombola.

Zaterdagmiddag 24 september, Vossenjacht
Dan zijn de kinderen aan de beurt. Vanaf 14.00 uur wordt er vanuit de Beckart een vossenjacht door Nijnsel georganiseerd. Alle kinderen mogen mee doen. Voor elke deelnemer is er gratis ranja en een lekkere snoepzak. Opgeven? vossenjacht@de-heikneuters.nl

Zaterdagavond 24 september, De Q Music Foute Party
De Q Music Foute Party komt naar de Beckart! De foute party is veel jaren 80 & 90 muziek waarbij het natuurlijk heel mooi zou zijn als de gasten ook "foute" kleding aan hebben. De meest origineel outfit kan een mooie foute prijs winnen! De show begint om 21.00 uur en de kaarten kosten € 11,- per persoon. De kaarten zijn online te bestellen bij Kim Verberk via: www.de-heilkneuters.nl

Zondagmiddag 25 september, Levend tafelvoetbalspel
Deze middag staat in het teken van een levend tafelvoetbalspel. Een groot luchtkussen waar twee teams tegen elkaar gaan voetballen. Je kunt je vooraf als team inschrijven via: www.de-heikneuters.nl Naast dit spel, komen er ook nog een 6-tal kleine spellen met als doel een mini 6-kamp voor de jeugd. De insteek is, om voor de allerkleinsten, de grotere kinderen, voor de pubers, maar ook voor de papa's en mama's of opa's en oma's, en alle andere volwassenen, een leuke middag te organiseren.