Afbeelding

V.v. Boskant al volop bezig met voorbereiding

Sport

Sint-Oedenrode - Voor de Boskant selectie wordt het dinsdag aanstaande alweer de 5e week dat er wordt getraind. Enerzijds als voorbereiding op het BRON toernooi wat op 29 en 30 juli is gespeeld; anderzijds natuurlijk als voorbereiding op de nieuwe competitie die voor Boskant 1 en 2 op zondag 4 september start. Een lastige voorbereiding omdat de bouwvakvakantie pas deze week begonnen is. Daardoor wisselt de groep nogal van samenstelling, wat dus inhoudt dat de voorbereiding helemaal niet optimaal verloopt. Eén geluk: onze tegenstanders hebben daar ook mee te maken!

De dames en de lagere teams hebben nog enkele weekjes rust. De eerste training voor de dames staat gepland op woensdag 17 augustus om 19.30 uur, de lagere teams beginnen 1 dag later op donderdag 18 augustus om 19.30 uur.

Voor diegenen die de indeling van Boskant 1 gemist hebben, nog even de namen van de teams die we de komende competitie als tegenstander treffen: Avesteyn (Dinther), BMC (Berlicum), Boxtel, DVG (Liempde), Maliskamp (Rosmalen), Keldonk, SCI ('s Michielsgestel), Vorstenbossche Boys, VOW (Zijtaart), WEC (Wijbosch) en WHV (Loosbroek). Twaalf tegenstanders dus, wat inhoudt (tenzij er nog iets verandert) dat er wekelijks één team een rustdag heeft. Een mooi indeling voor wat Boskant betreft, korte reisafstanden en veel "dorpsverenigingen". Daarmee wordt de competitie echter niet echt gemakkelijker!

Het BRON toernooi zit er op en is voor de Boskant selectie , sportief gezien, niet echt goed verlopen. Naast een 4e plaats was de blessure van doelman Tom van der Heijden een nog grotere tegenvaller. In de loop van deze week wordt duidelijk wat er precies aan de hand is met z'n knie; laten we hopen dat het mee valt!
In de aanloop naar de eerste bekerwedstrijden die op 20 en 21 augustus op het programma staan, spelen de selectieteams de komende weken nog enkele oefenwedstrijden.

Programma v.v. Boskant
Programma senioren donderdag 11 augustus
Boskant 2-Blauw Geel 2 19.30 u. (oefenwedstrijd)
Programma senioren zaterdag 13 augustus
Venhorst 1-Boskant 1 17.30 u. (oefenwedstrijd)