Henny toont trots één van zijn machines
Henny toont trots één van zijn machines

Wereldprimeur voor TVE Reclameproducties

Zakelijk

Sint-Oedenrode - TVE Reclameproducties is een succesvol, bekend bedrijf in Sint-Oedenrode. Vijfendertig jaar geleden begon het bedrijf in Nijnsel en nu, zoveel jaren later, is het niet meer weg te denken van Bedrijventerrein de Kampen. Maar ook niet uit de rest van Europa want TVE boekt succes na succes.

Wereldprimeur
Het bedrijf heeft inmiddels ook een wereldprimeur in handen. Medio eind augustus krijgen zij, als eerste ter wereld, een nieuwe machine die op led droogt. "Dat is natuurlijk stukken zuiniger, en het is bijzonder dat wij de eerste zijn die hem gaan gebruiken," zegt eigenaar Hennie van Osch. De machine wordt gemaakt in Canada en zal binnenkort door het bedrijf in gebruik worden genomen.

TVE Groep
De TVE groep bestaat uit een aantal gelieerde bedrijven welke nauw samenwerken. Zij maken gebruik van elkaars kennis en ervaring. Binnen de TVE groep zijn ongeveer 85 mensen werkzaam. Vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van in- en outdoor reclame, signing, textieldrukwerk, XL-printing, lichtreclame en stand- en interieurbouw.

Dat er hard gewerkt wordt en er mooie ontwikkelingen plaatsvinden is ook te zien in het pand zelf. Terwijl er vele machines op volle toeren draaien zijn de werknemers druk bezig met hun projecten. Van reclame voor evenementen en bedrijven tot pretparken en grote winkelketens. TVE Reclameproducties maakt het allemaal net dat beetje meer speciaal en aantrekkelijker. "Doordat wij alles in eigen beheer houden kunnen we sneller werken en leveren. De klanten staan daarbij altijd op de eerste plaats," aldus de trotse eigenaar. Kortom: alles onder één dak, flexibel en innovatief op het gebied van visualisatie.