Afbeelding

Suzan en Epke winnen in Weert

Sport

Sint-Oedenrode - Dit weekend had Eefje Huijbers een wedstrijd in Schaijk met haar paard Honey-pop. Ze springt dit paard al een tijdje, reden voor de fokkers/eigenaren Piet en Petra Verberne om de vorderingen eens aan te schouwen.

In de eerste ronde liet Honey-pop alle balken in de lepels liggen. Ook in de barrage had Honney-pop geen problemen met balken op een hoogte van 1.10m. De jury beoordeelde de rit met tachtig stijlpunten. Jammer dat het duo er de tijd voor had genomen maar ze mochten toch de vijfde prijs in ontvangst nemen.
Juliette Boszhardt vormt sinds kort een combinatie met het paard Giolita. In Heeswijk Dinther kwam deze nieuwe combinatie voor de eerste keer aan de start in de klasse B. Na twee foutloze rondes behaalden ze de tweede prijs. Annette van Engeland startte vorige week op een springwedstrijd in de Mortel. Annette en haar paard From England reden foutloze parcoursen en mochten de eerste prijs in ontvangst nemen. Suzan van Gastel startte dit weekend op een springwedstrijd in Weert. In de klasse L behaalde ze met haar paard El Gore Go na een snelle barrage de eerste prijs en met het paard Enrico du Mesnil een zevende prijs. In de klasse M bezette Suzan het volledige podium. Omdat El Gore Go super in vorm was mocht hij ook in de klasse M nog een keer mee springen. Dat hij met de hoogte van 1.20 m geen moeite heeft had El Gore Go in de barrage van de klasse L al laten zien. In de barrage van de klasse M liggen de balken op een hoogte van 1.30m. Ook deze hoogte was geen probleem en het duo eindigde weer met een eerste prijs. Suzan en haar paard Fergie eindigde in deze klasse met een tweede prijs en om het podium vol te maken eindigde Suzan met Enrico du Mesnil met een derde prijs. In de klasse Z startte Suzan het paard Epke. Dit duo eindigde met een derde prijs.