Afbeelding

Laura Petersen en Divident winnen generale in Einhoven

Sport

Sint-Oedenrode - Laura Petersen en haar paard Divident zijn afgelopen weekend afgereisd naar Eindhoven om hun Kür te rijden als voorbereiding op de Brabantse kampioenschappen. Laura en Divident bewezen er helemaal klaar voor te zijn. Na een mooie Kür mochten zij de eerste prijs in ontvangst nemen.

Jasmijn van den Brand en haar pony Nevil vertrokken afgelopen zaterdag naar Uden om daar hun laatste wedstrijd in de klasse B te rijden. Nevil was enigszins onrustig maar Jasmijn had haar goed onder controle. Samen reden ze twee goede proeven wat resulteerde in twee tweede plaatsen en een tas vol leuke prijzen. Vanaf volgende week komt deze combinatie uit in de klasse L.

Marion Merks en haar Dolf kwamen afgelopen zaterdag aan de start in het mooie Equestrian Centre de Peelbergen. Zij lieten in de klasse M alle balken in de lepels liggen en werden zevende. Anne van Liempd en Falanda vetrokken een weekend eerder naar de springwedstrijd in De Mortel. In de klasse L wisten zij twee foutloze en snelle rondes te rijden wat resulteerde in een mooie vijfde plek. Julia Geers en haar paard Darwin kwamen dat weekend aan de start in Asten. Na twee foutloze rondes werd een achtste prijs behaald.