Dagmar en Tim hier aan de wandel met de kinderen van Ardjan's partner: Babs en Mees.
Dagmar en Tim hier aan de wandel met de kinderen van Ardjan's partner: Babs en Mees.

B&B tour: De Vier Roeden

Algemeen

Sint-Oedenrode - In onze tweede aflevering van de Bed & Breakfast tour komen we uit bij Henk en Jeanette van Son, die hun boerderij aan Bestseweg op een mooi groen plekje in het Groene Woud, waar ooit een klompenmakerij in zat, hebben getransformeerd tot een oergezellige Bed & Breakfast. Welkom bij:

De Vier Roeden
De poort voor het erf is solide maar dat hoort bij de tijd dat alles nog solide was. Hij oogt in ieder geval vriendelijk en draagt een grote (luide …) bel bovenop. Handig als je zelf niet boven de 1.85 meter bent, wie groter is ziet meteen dat er volk in de buurt is om de poort te openen. Het is Jeanette. "Jullie zijn te láát" is de terechte binnenkomer. Daardoor missen we onze doelgroep deze keer: deelnemers aan de fietsvierdaagse.

De twee vriendelijke huis-en-tuin chow-chows komen ons tegemoet en we komen ogen (en tijd) tekort om alles even goed in ons op te nemen. Een leuk nostalgisch buitentoilet voor de campinggasten met een hartje in de deur, die overigens een modern wandtoilet verbergt. Een oud gemetseld voetstuk dik onder het mos, met daarop een stenen kunstwerk van de beste kunstenaar ter wereld: moeder natuur. De moes-en theetuin daarachter, en wie weet wat nog meer, laten we even voor wat het is.

Lees deze week verder in DeMooiRooiKrant