Afbeelding

Clubkampioenschap Cloeck en Moedigh

Sport

Sint-Oedenrode - Na de derde speelavond zijn zes van de acht te spelen partijen gespeeld. Het triplet Ad v.d. Velden, Ria v.d. Loo & Frenk van Mierlo won deze avond beide partijen en staat nu bovenaan in het klassement met vijf gewonnen partijen en een saldo van +26.

De koplopers van vorige week verloren één partij, maar het triplet van Frits Tak, Toos Hazenberg & Hennie van Eck staat met eveneens vijf gewonnen partijen en een saldo van +11 op de tweede plaats. Het triplet Erik Verschuijten, Tonnie van Eerd & Gerrie v.d. Rijdt staat op de derde plaats met vier gewonnen partijen en een saldo van +30. Op een gedeelde vierde plaats (3 +9) komen de tripletten Frans v.d. Velden, Jeanne v.d. Brand & Annie Verbruggen en Jan van Erp, Lineke den Boer & Henri Rovers. Donderdagavond vallen de beslissingen.

Zondagmiddagcompetitie
Deze zondagmiddag ging de dag overwinning naar Ad Verbruggen (3 +19), Christ van Esch werd tweede (3 +16). Met twee winstpartijen volgden Bert Goorts (3e, +15), Leon v.d. Rijdt (4e, +9) en José van Esch (5e, +7). Door zijn vierde plaats steeg Leon v.d. Rijdt naar de eerste plaats in het klassement (+7).